Close sidebar
Close sidebar

Trupul lui Alexei Navalnîi, păzit de poliție la morgă. Medicii nu au voie să-i facă autopsie, deși e plin de vânătăi suspecte

În cazul morții lui Alexei Navalnîi apar noi controverse! Trupul acestuia a fost găsit și se află la morga unui spital, păzit de doi polițiști.

Alexandra Bercea,

Trupul lui Alexei Navalnîi, păzit de poliție la morgă.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul lui Alexei Navalnîi   a fost identificat și se află la morga unui spital, potrivit presei din Rusia. 

Medicii nu au voie să-i facă autopsie

Totuși, nu a fost făcută o autopsie. Potrivit unui angajat al instituției medicale, pe trupul opozantului rus s-au descoperit mai multe vânătăi, care nu ar proveni de la lovituri.

Acesta precizează faptul că, cel mai probabil, Alexei a avut convulsii și a fost ținut în timpul acestora. De asemenea, o vânătaie mai mare s-a descoperit pe pieptul său, semn că a fost resuscitat în urma unui stop cardiac.

Echipa lui Navalnîi acuză autoritățile ruse de faptul că ascund trupul său pentru mușamalizarea cauzei morții sale.

Mai mult decât atât, ei susțin că mai mulți ofițeri ruși au vizitat închisoarea unde era închis Alexei cu două zile înainte ca acesta să moară.

De asemenea, în timpul vizitei, camerele de supraveghere au fost deconectate. Dispozitivele de ascultare, oprite.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La Munchen s-au reunit miniștrii de Externe ce aparțin grupului G7. Aceștia fac apel către autoritățile ruse pentru a clarifica circumstanțele morții lui Navalnîi. 

Angajații regimului lui Putin vor să șteargă urmele lui Navalnîi. Peste noapte au fost strânse florile și fotografiile lăsate de oameni.

Citește și: Unde este corpul lui Aleksei Navalîi? Mama sa așteaptă să îl înmormânteze

Proteste de amploare în zeci de orașe din Rusia

Veste morții lui Alexei Navalnîi a dus la izbucnirea unor proteste de amploare în zeci de orașe din Rusia. De asemenea, sute de oameni, printre care și jurnaliști, au fost arestate în timpul manifestațiilor.

Citește și: Văduve din cauza lui Putin! Declarații șocante: "Soțul meu a fost omorât de el. Otrăvit, nu omorât în închisoare ca al tău"

Mai mult decât atât, zeci de români au venit să îi aducă la București un omagiu cu flori și lumânări, printre care și cetățeni ruși, care se opun regimului condus de Vladimir Putin, potrivit Realitatea.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI