Zile intregi au trecut fara ca cineva sa-l fi vazut sau sa fi auzit de barbatul care incepuse sa arate semne de dementa. Tot fiica lui a marturisit ca uneori pierea pierdut. Disparitia sa i-a speriat pe membrii familiei, mai ales ca barbatul nu putea merge departe de casa.

Fotografia sa a fost distribuita prin tot orasul, dar si pe internet. Pompierii au cercetat zona in care locuieste, insa nu au dat de urma lui, noteaza The Washington Post.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Au trecut saptamani intregi fara ca batranul sa fie gasit pana cand cativa locuitori dintr-un bloc din apropierea locului in care batranul a fost vazut ultima data s-au plans de faptul ca nu le merge liftul.

Pe 2 august, la aproape o luna de la disparitia sa, cativa muncitori au anuntat ca au facut o descoperire socanta in lift: un trup aflat in stare avansata de putrefactie. Autoritatile au identificat imediat au identificat cadavrul. Acum, autoritatile incearca sa afle ce s-a intamplat. Cel mai probabil, acesta a ramas blocat in lift. A tras semnalul de urgenta, insa nimeni nu a intervenit, au explicat pompierii.

Incidentul a avut loc in Denver, SUA. Politistii au deschis o ancheta in acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si