Close sidebar
Close sidebar

Turcia: "Atacul de pe aeroportul Ataturk impune sporirea masurilor de siguranta pe aeroporturi"

Prim-ministrul Turciei, Binali Yildirim , a declarat ca atacul care a avut loc pe aeroportul Ataturk le-a aratat autoritatilor din Turcia nevoia urgenta de a lua masuri de securitate suplimentare care sa sporeasca siguranta pe aeroporturi, masuri care sa protejeze oamenii in special de potentiale atacuri armate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a facut si un rezumat al celor intamplate in data de 29 iunie.
Atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care se afla la intrarea aeroportului, dupa ce nu au putut trece dicolo de punctele de control.
Unul dintre atacatori s-a aruncat in aer afara, in timp ce alti doi atacatori au profitat de panica creata, pentru a patrunde in aeroport si a se detona.
Ministru de Interne turc, Efkan Ala, a declarat ca toate informatiile si probele colectate arata ca organizatia terorista Statul Islamic al Irakului si Levantului este raspunzatoare pentru producerea atacului.

El a facut si un rezumat al celor intamplate in data de 29 iunie.

"'Atacatorii au deschis focul asupra personalului de securitate care se afla la intrarea aeroportului, dupa ce nu au putut trece dicolo de punctele de control. Unul

dintre atacatori s-a aruncat in aer afara, in timp ce alti doi atacatori au profitat de panica creata, pentru a patrunde in aeroport si a se detona", le-a spus prim-ministrul turc reporterilor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ministru de Interne turc, Efkan Ala, a declarat ca toate informatiile si probele colectate arata ca organizatia terorista Statul Islamic al Irakului si Levantului este raspunzatoare pentru producerea atacului", scrie anadoluagency.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI