Imaginile au fost filmate de un turist pe nume Lex Jones în iulie, anul acesta. „Erau afișe peste tot care spuneau că nu este permis”, a spus Jones recent pentru Storyful.

„Am fost șocat, wow, asta e o nebunie, așa că am început să filmez.”

În clipul devenit viral, turista care poartă o șapcă de baseball albastră și un tricou asortat poate fi văzută în timp ce urcă pe fațada de piatră a fântânii.

Odată ce ajunge la cea mai apropiată cascadă, femeia se apleacă în față și umple o sticlă de apă din plastic, captând imediat atenția mai multor privitori uluiți.

Gestul bizar al unei turiste la Fontana di Trevi din Roma 

O femeie gardian în uniformă intervine rapid, cele două schimbă câteva cuvinte, dar, întrucât cel care a filmat este prea departe, nu se aude conversația.

Turista este văzută cum însoțește gardianul, apoi videoclipul se termină înainte de a vedea dacă femeia este amendată, arestată sau pur și simplu escortată în afara piațetei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare înainte de a ajunge la știri. Nenumărați internauți s-au arătat furioși la vederea imaginilor.

„La ce se gândește această doamnă?!” a scris comentatorul @perrinebridge pe TikTok. „Sper că a primit o amendă uriașă pentru că a fost atât de „deșteaptă””, a spus un altul.

„Îmi place reacția de pe fața ei de parcă nu ar fi făcut nimic rău”, a adăugat altcineva.

La fel ca în SUA, Europa s-a confruntat în ultima vreme cu temperaturi record, ceea ce a dus la viralizarea unor videoclipuri cu turiști „însetați”.

În iulie, o turistă americană pe nume Brenna (@br3nnak3ough) era în vizită la Barcelona,​​Spania, când a susținut că Europa „nu crede în apă”, motiv pentru care o „bea” ori de câte ori o găsește. În realitate, europenii tind să cumpere apă carbogazoasă în loc de apă plată, pe care americanii nu o agrează pentru că nu calmează setea.

Turistă filmată în timp ce face un gest revoltător la celebra Fontana di Trevi din Roma. Ce amendă riscă

Turisti la celebra Fontana di Trevi din Roma

Ce amendă riscă să primească turista

E neclar dacă turista de la Fontana di Trevi dorea să ia niște apă potabilă gratuită sau dacă pur și simplu a vrut să o îmbutelieze ca amintire. Oricum, e clar că a fost o decizie proastă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit Encyclopedia Britannica, Fontana di Trevi este o „capodoperă a barocului târziu” care datează din secolul al XVIII-lea și este acum considerată un simbol al Italiei.

Legenda spune că vizitatorii care aruncă o monedă în apele sale se vor întoarce într-o zi în orașul Roma, motiv pentru care fântâna este acum plină de atât de multe monede și, prin urmare, nesigură pentru băut.

Turista s-a urcat pe celebra Fontana di Trevi

Turista s-a urcat pe celebra Fontana di Trevi

Cât despre ce s-a întâmplat cu tursita neinspirată, este neclar. CNN relatează că turiștii pot fi amendați cu până la 500 de euro doar pentru că au intrat în fântână, dar nu se știe dacă acest lucru a fost sau nu respectat în situația femeii surprinse în video.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si