Tara este una dintre cele mai bogate state in ceea ce priveste resurse energetice din Bazinul Marii Caspice si Asia Centrala, ei fiind considerati a cincea rezerva de gaze naturale ca marime din lume.

Populatia este de aproximativ 700.000 de locuitori, dar chiar si asa, strazile din marile orase sunt goale, pe strazi nu exista magazine sau restaurante, iar toate monumentele sunt inchinate liderilor si familiei acestora.

In privat lucreaza doar 5% din populatia tarii, iar pentru stat restul de 95% dintre oameni, dar acesti angajati ai statului au o gramada de facilitati, noteaza cei de la Capital.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Aici iti poti cumpara un apartament la jumatate de pret cu o dobanda de doar 1% pe an. Statul subventioneaza de asemenea benzina, lumina, apa si caldura. Fiecare locuitor care detine masina primeste 150 de litri de combustibil gratis in fiecare luna.

La fel si in ceea ce priveste apa. Orice cantitate in plus de combustibil este cumparata cyu echivalentul a 0,6 lei pe litru, iar apa cu aproximativ 2 lei pe litru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si