Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu a primit o amendă de 200.000 de lei. Concertul său a fost oprit de mascați

Manelișii care își afișează bogăția, dar nu pot s-o justifice, ar putea să plătească sume uriașe statului. A făcut-o deja Tzancă Uraganu, surprins de mascați și de inspectorii de la Institutul Teritorial de Muncă, în timpul unui concert ținut la țară, în județul Bihor. 20 000 de lei trebuie să plătească acum cântărețul pentru că avea angajați pe care îi plătea la negru.

Andreea Albu,

Tzancă Uraganu a primit o amendă de 200.000 de lei. Concertul său a fost oprit de mascați


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

VIDEO- Concert de manele oprit pentru evaziune 

Tzancă Uraganu a avut sâmbăta seară un concert într-un club din comuna Budureasa. Cu toate că petrecerea era la început, manelistul s-a ales cu amenzi de peste 250.000 lei. Acesta colabora cu mai mulți angajați care erau plătiți la negru.

Mascații au oprit petrecerea

Cântărețul a fost verificat de către oamenii legii, iar din cauza mai multor nereguli găsite acum e nevoit să plătească o amendă uriașă. 

Manelistul s-a asigurat ca evenimentul desfăşurat în clubul Alexa din Budureasa să fie promovat pe tot Internetul. Un bilet a costat 70 lei, dar fanii lui Tzanca s-au îngrămădit să își vadă idolul. Sute de persoane au venit în noaptea de sâmbătă spre duminică, să-l asculte pe artist.

Petrecerea s-a oprit pe la miezul nopţii după ce poliţiştii, inspectorii ITM, DSVSA şi Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crişana și-au făcut simțită prezența.

Citeste si: Tzancă Uraganu îi dă replica lui Vladimir Putin: „Domnule Putin, asta e ...”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Întregul local a fost înconjurat de mascaţi, participanţii, organizatorii, dar şi lăutarii au fost legitimaţi, acţiunea soldându-se cu amenzi consistente.

Citeste si: Tzancă Uraganu a câștigat procesul. Manelistul a scăpat de muncă

Organizatorii au fost verificaţi la încasări şi case de marcat, dar şi cu privire la contractele de muncă ale angajaţilor. 

Manelistul a fost amendat pentru că niciunul dintre oamenii care lucrau pentru el nu avea contract de muncă

Întreprinderea individuală care administrează localul a fost sancţionată de reprezentanţii ISU Crişana cu 50.000 lei, deoarece nu avea autorizație pentru securitate la incendiu pentru imobilul în care se desfășura evenimentul.

Citeste si: Prețul petrolului, un nou record în ultimele două luni din cauza embargoului discutat la Bruxelles

Firma manelistului a încasat o sancţiune de 200.000 lei, căci nici una dintre cele 11 persoane din echipa sa nu avea contract de muncă. 

Citeste si: Adrian Minune și Adiță Voicu au câștigat marele premiu la „Roata Norocului”

Potrivit autorităților, acţiunea „a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a actelor ilicite de comerț, a evaziunii fiscale și a muncii la negru și pentru menținerea climatului de ordine și liniște publică în rândul comunităților locale”.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI