„Ucigașa a ademenit-o în apartamentul ei pe o bloggeriță de frumusețe, oferindu-i un tratament cosmetic gratuit... apoi a înjunghiat-o de 50 de ori pentru a-și înscena propria moartea și a scăpa de familia ei strictă irakiană”, se spune în referatul procurorilor germani.

Citește și: VIDEO. "Doamne, fă-mă să înțeleg planurile tale". Ultimul mesaj postat de Geanina, tânăra ucisă în BMW-ul înmatriculat ZEU care a spulberat două autobuze în Sibiu

O femeie din Germania este acuzată că și-a ademenit și ucis sosia perfectă, informează Daily Mail. 

Bloggerul de frumusețe a căzut în plasa ucigașei cu chip de înger care i-a promis un tratament gratuit pentru piele.

Crima care a șocat Germania

Doi suspecți, Shahraban K. și iubitul ei Sheqir K., ambii în vârstă de 24 de ani- sunt acuzați că au vânat-o pe bloggerița Khadidja O. din cauza asemănării ei izbitoare cu Shahraban- cele două având același păr și ten închis la culoare.

Citește și: "Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal- VIDEO

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Presa germană scrie că Shahraban K. și-a căutta o sosie pe rețelele de socializare și, împreună cu iubitul ei, apoi au ademenit-o în apartamentul propriu.

Când femeia inocentă a sosit să primească tratamentul gratuit, irakianca a înjunghiat-o de 50 de ori în încercarea de a-și simula propria moarte.

crima germania

A fost ucisă doar pentru că semăna cu criminala

Detalii șocante din dosar- au mutilat chipul victimei, ca să nu fie identificată ușor

Procurorii germani au spus că cuplul de criminali a produs multe dintre rănile tăiate și înjunghiate pe fața blogeriței Khadidja O, pentru a-i induce în eroare pe criminaliști..

Motivul este halucinant: judecătorii de la tribunalul din Ingolstadt, statul Bavaria, au fost informați că femeia-ucigașa a crezut că ar putea fi considerară moartă și să poată scăpa astfel de familia ei extrem de strictă!

Cuplul de criminali riscă să fie condamnați la închisoare pe viață dacă vor fi găsiți vinovați.

Urmează să aibă loc noi înfățișări în instanța de judecată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si