Close sidebar
Close sidebar

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei! Suporterii tricolorilor au aprins torte la meciul cu Elvetia!

Forul european, UEFA, a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de FOTBAL dupa ce la meciul de ieri de la Paris, suporterii romani au aprins torte.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in tribunele arenei Parc de Princes imediat dupa ce Bogdan Stancu a marcat golul de 1-0, in minutul 18 al partidei cu Elvetia. Suporterii romani aflati in tribune au aprins torte, iar FRF urmeaza sa fie amendata pentru acest lucru.

La fel s-a decis deschiderea unei proceduri disciplinare si impotriva Federatiei Ungare de Fotbal dupa ce fanii maghiarilor au aprins torte in timpul meciului castigat de favoritii lor, 2-0, impotriva Austriei.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI