Potrivit avocatului familiei Raisei, pe data de 27 februarie este termenul de cameră preliminara și tot primul termen și prima întâlnire între familia Raisei și polițist, la mai bine de un an de zile de la accident.

Polițistul Popescu vrea trimiterea dosarului înapoi la parchet

Pe scurt, Popescu se plânge că expertiza care l-a scos că a condus cu peste 88 km/h, este greșită și ar trebui anulată.

Citește și: Polițistul care a ucis-o pe Raisa a ajuns față în față cu familia fetei

Amintesc că în proces se află și DGPMB, dar și Primăria Capitalei prin Administrația Străzilor ”, a precizat Av. Adrian Cuculis.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa a ajuns față în față cu familia fetei

Polițistul Popescu ajunge față în față cu familia Raisei, la aproape un an de la accidentul provocat.

La un fix un an de la accident, polițistul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

"Amintesc faptul că sunt chemate să răspundă la părți responsabile civilmente atât Direcția generală de poliție a municipiului București, cât și Administrația străzilor, alături de Asiguratorul falit.

Camera preliminară urmează în săptămânile viitoare.", declară avocatul Adrian Cuculis.

Mama Raisei a făcut o scrisoare pentru polițistul care i-a omorât fiica pe trecerea de pietoni: „Ajutorul pe care îl poți da este...”

Familia Raisei  trece prin clipe de coșmar. Mama minorei a redactat o scrisoare pentru omul legii care este vinovat de moartea fiicei sale. Ea a transmis că există doar o modalitate prin care îi poate ajuta, dar se pare că polițistul nu poate face nici măcar atât.

Citeste si:   Detalii din ancheta Raisei, fetița moartă pe trecerea de pietoni. A apărut un nou martor

Mama fetei ucise pe trecerea de pietoni nu poate trece peste această durere. Femeia este răvășită de durere de când micuța ei a zburat la cer și i-a spus polițistului care este singura modalitate prin care îi poate ajuta.

Ce i-a transmis mama Raisei lui Constantin Popescu

Mama micuței moarte în accident nu-și mai revine din șoc. Tânăra mamă i-a transmis o scrisoare polițistului care i-a luat micuța de lângă ea și a spus că ajutorul pe care îl poate da este să facă tot posibilul să nu îngreuneze ancheta.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și:  Accident în care a fost implicată o autospecială a Poliţiei, în Maramureș

Familia și apropiații minorei își doresc să rezolve misterul și vor ca polițistul să nu îngreuneze ancheta. Membrii familiei nu îl consideră pe bărbat un criminal, dar ceea ce simt ei, după pierderea copilului lor, nu se poate explica în cuvinte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si