Ender profită de ocazie și, cum partenerul sau de afaceri, Dogan, a fost discreditat în public, aceasta schimbă tabăra și trece de partea celui care a triumfat, Cagatay. Mai mult, Ekîn, ginerele lui Dogan, este și el de partea lui Cagatay, iar socrul acestuia consideră că tânărul uneltește împotriva lui.

Anumite indicii, depistate de-a lungul timpului, o fac pe Kumru să devină suspicioasă în privința comportamentului soțului sau.

Frumoasa femeie decide să își spioneze soțul, iar ceea ce va afla despre acesta o va șoca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

În familia Yîldîrîm intervine gelozia, atunci când o fosta iubită a lui Dogan reapare în viață acestuia. Aflați într-o scurtă vacanță, Yîldîz decide să se întoarcă în Istanbul, la fiul său, însă o tragedie este gata să se petreacă. Când Dogan află că soția să este alături de Cagatay, lucrurile capătă o întorsătură dramatică.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, ultimul episod al acestui sezon din serialul “Prețul fericirii”, difuzat numai la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, serialul “Secrete de familie” va putea fi urmărit în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, doar la Kanal D.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si