Close sidebar
Close sidebar

Un actor din SUA a fost injunghiat mortal pe strada, in fata sotiei sale: "Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut"

Un barbat a fost injunghiat mortal in fata sotiei sale in timp ce se plimbau pe strazile din Brooklyn, SUA, a anuntat politia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul si scenaristul George Caroll, in varsta de 42 de ani, si sotia lui, Christina Romero Caroll, actrita, se indreptau spre un bar cand au intrat in vorba cu un grup de oameni. Cativa indivizi  s-au luat de barbat pentru ca ii privea insistent. 

“Sotul meu a raspuns sec: ma uit”, a povestit Christina, adaugand ca la scurt timp doi barbati l-au atacat cu un cutit. A fost transportat de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-I salva viata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Nu pot sa cred ca vorbesc despre el la trecut”, a declarat femeia, potrivit The Independent.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI