Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent a deschis focul intr-o scoala din apropiere de Moscova. Patru persoane au fost ranite

Autoritatile ruse anunta ca cel putin patru persoane au fost ranite marti dimineata, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene intr-o scoala din regiunea Moscovei, relateaza Russia Today.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acest incident a avut loc intr-o scoala din localitatea Ivanteevka, situata la aproximativ 20 de kilometri nord-est de Moscova.

Potrivit primelor informatii, un adolescent in varsta de 15 ani a inceput sa traga in incinta scolii cu o arma cu aer comprimat si a aruncat mai multe grenade fumigene intr-o clasa a scolii din Ivanteevka.

Patru persoane au fost transportate la spital in urma incidentului din apropierea Moscovei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De asemenea, autoritatile locale au inchis scoala pentru restul zilei.

”Copiii au fost trimisi acasa. scoala va fi inchisa astazi. Cursurile vor incepe maine”, se arata intr-un comunicat al scolii din Ivanteevka.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI