Close sidebar
Close sidebar

Un aligator de aproape patru metri a fost filmat in Florida. Imagini spectaculoase

Atunci cand intalnesti un aligator de aproape patru metri, instinctul e sa fugi. Nu la fel au facut si acesti turisti din Florida care au filmat aligatorul urias care traverseaza linistit o carare, sub privirile curiosilor care s-au grabit sa imortalizeze momentul.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fara sa ii pese de faptul ca e filmat sau ca oamenii sunt aproape, aligatorul trece incet, parca facandu-le pe plac celor care il fotografiaza. Inregistrarea a fost postata apoi pe Youtube si a strans in scurt timp mii de vizualizari si de comentarii, relateaza Daily Mail.

Florida gazduieste unele dintre cele mai mari exemplare de aligator. Cea mai mare reptila gasita in statul american a avut aproape patru metri si jumatate lungime si a cantarit 450 de kilograme.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI