Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele de interventie au fost solicitate, joi dupa amiaza, pentru a acorda primul ajutor unor barbati care au suferit arsuri in timp ce lucrau la un panou electric, in zona de nord a municipiului Ploiesti. 

Paramedicii au constatat ca unul dintre barbati, in varsta de 58 de ani, este mort, fiind carbonizat, in timp ce al doilea, de 48 de ani, a suferit arsuri de gradul unu pe maini si pe fata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca cei doi barbati sunt angajati ai Electrica Muntenia Nord si se aflau in timpul programului de lucru, incidentul fiind incadrat ca accident de munca.

Politia Prahova a deschis dosar de cercetare pentru savarsirea a doua infractiuni, respectiv neluarea masurilor pentru asigurarea sanatatii si securitatii in munca si nerespectarea acestor masuri, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si