Close sidebar
Close sidebar

Un angajat al unui restaurant fast food din Florida a fost acuzat de uciderea a patru persoane

Un barbat de 24 de ani a starnit groaza intr-un orasel din Florida, Statele Unite. Howell Emanuel Donaldson, supranumit “ucigasul de la McDonalds” a ucis cu sange rece patru persoane.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi ziua era un simplu angajat al celebrului lant de fast food, se pare ca, dupa program, barbatul avea un hobby mai putin obisnuit. Politia a reusit sa-l captureze pe criminalul in serie cu ajutorul unui alt angajat al McDonalds care a observant ca Howell purta o arma in timpul programului.

In urma perchezitiilor, autoritatile au descoperit in telefon toate dovezile necesare pentru a-l acuza de cele patru crime. Se pare ca agresorul pastrase “suveniruri de la victim”, si anume, fotografiile lor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De asemenea, s-a mai descoperit ca Howell Donaldson s-a plimbat prin zona unde au fost descoperite si cadavrele victimelor sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI