Close sidebar
Close sidebar

Un asa zis PROFET a incercat sa invie un barbat mort intr-un accident, dar a sfarsit la inchisoare. Cum a decurs RITUALUL

Un asa zis profet din Etiopia a incercat sa readuca la viata un barbat care murise intr-un accident rutier si care era ingropat de doua zile, repetand povestea lui Lazar.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia decedatului isi plangea ruda, cand Getayawukal Ayele a reusit sa ii convinga ca el il poate readuce la viata pe Belay Biftu, care isi pierduse viata intr-un accident de motocicleta. Au mers impreuna cu "profetul" la mormantul celui pierdut si au inceput sa il dezgroape. "Ritualul" a continuat, in prezenta unei multimi curioase, care facea fotografii si filma momentul, iar pastorul si-a facut numarul ca la carte.

O angajata a cimitirului a auzit cuvintele "profetului" si a anuntat autoritatile, stiind ca este vorba despre o profanare de morminte." Belay se va ridica din morti", striga "profetul", coborat in groapa. Dupa ce i-a dezvelit fata decedatului si a strigat de cateva ori la el, falsul profet si-a dat seama ca "ritualul" lui nu va da rezultate, asa ca a incercat sa iasa din groapa.

"Belay, ridica-te!", a mai strigat Getayawukal de cateva ori, iar apoi a spus "nu se mai poate face nimic" si a incercat sa plece.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Familia si rudele decedatului s-au suparat pe profetul inchipuit si l-au atacat, iar unele rude au lesinat. Angajat-a cimitirului i-a condus pe politisti la locul scandalului, iar oamenii legii au fost nevoiti sa intervina in forta ca sa il poata scoate pe "profet" din mainile oamenilor infuriati. Barbatul a fost arestat pentru profanare de morminte, infractiune aspru pedepsita in Etiopia.

sursa: borkena.com

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI