Soferii opresc pe acest boulevard aglomerat la culoarea rosie a semaforului. Putin observa ce se intampla deasupra lor. Un avion de mici dimensiuni apare dintr-o data. Este evident ca pilotul nu reuseste sa controleze aeronova. Aceasta atinge firele de inalta tensiune si un glob de flacari ii ingrozeste pe soferi…

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oricine vede aceste imagini, se gandeste speriat la un numar mare de victime. Avionul nu a cazut in camp, ci pe un drum care se intresecta cu bulevardul de pe care sunt filmate aceste scene.

Imediat au fost alertati pompierii, iar soferii au alergat sa dea o mana de ajutor. Cateva masini au luat foc, dar, atentie, nimeni nu a fost ranit. Iar pilotul a scapat fara zgarieturi. Nici macar n-a mai ajuns la spital. Doar sperietura a fost una greu de descris.

Avionul cu un singur motor abia decolase de pe un aerodrom din statul american Washington cand pilotul a descoperit ca aparatul pierde din altitudine. A incercat sa evite soseaua aflomerata, dar n-a mai putut face mare lucru.
Din fericire, totul s-a terminat cu bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si