Close sidebar
Close sidebar

Un baiat de 14 ani, batut cu picioarele de primarul comunei! Este pur si simplu strigator la cer!

Un baietel de 14 ani dintr-o comuna din judetul Tulcea sustine ca ar fi fost batut cu bestialitate si calcat in picioare de catre primar. Incredibil este motivul pentru care edilul si-ar fi iesit din minti! ##VIDEO38910##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Grozavia s-ar fi intamplat ieri intr-un sat din judetul Tulcea. Acuzat este nimeni altul decat primarul.

- R: cine te-a batut? Copil: domn primar! R: De ce ? Copil: Ca dau cu pietre dupa caini…..R: cu ce te-a lovit? Copil: Cu pumnii si cu picioarele! 00.42
Priviti vanataile si ranile de pe fata micutului. Bietul baiat arata desfigurat. A gasit totusi puterea sa povesteasca despre cosmarul prin care a trecut. 
"M-a calcat pe cap. Asa. R: te-a calcat pe cap, cu picioarul? Copil: da! Cand ma calca dadeam cu capul de pamant si s-a umflat ochiul"
BUNICA: Le-a dat zece milioane R: o rana se vindeca cu 10 milioane? 
Mama: pai primarul cam asa crede, ca toate poate sa le cumpere cu bani. 
Matusa: se observa aici cum are capul spart... intervine bunica: uitati cati copii are, sunt vai de mama lor. 


Baiatul batut: A zis ca o sa ma imbrace daca nu spun. R: cine a zis ca te imbraca? Copil: Domn primar! A zis ca o sa ma imbrace daca nu spun. 
R: A venit salvarea si te-a dus? Copil: Nu, el cu masina. R: primarul te-a dus? Copil: da si am facut o radiografie si am capul spart aici. A zis ca ne cumpara lemne, ne plateste lumina si o sa ma imbrace de scoala.
.. mi-a dat doar zece milioane, atata. 
Mai exista lege in tara asta? Intrebam pentru ca bunica face o marturisire ce te lasa fara cuvinte.
Bunica:  am fost la politie sa-mi dea numar in scris iar politia a inceput sa spuna ca daca imi da numar de inregistrare, o sa ajungem la procuratura.... nu a zis lasa ca rezolv eu. 
R: ce au zis? Mama: au zis sa scot certificat R: ati scos? Mama: nu! BUNICA: Nu a last-o primarul! A mituit-o cu 10 milioane.
09.58    
La politie nu a fost inregistrata nicio plangere. In ciuda scandalului iscat, edilul nu a putut fi gasit pentru a oferi un punct de vedere.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI