Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a suferit arsuri la față și mâini după ce un incendiu i-a cuprins gospodăria

Bărbatul a fost trasnportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Diana Bostan,

Un bărbat a suferit arsuri la față și mâini după ce un incendiu i-a cuprins gospodăria

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat în vârstă de 43 ani din localitatea Siliştea, comuna Români, a suferit arsuri la faţă şi mâini în urma unui incendiu care i-a cuprins gospodăria.

Incendiu a cuprins întreaga gospodărie

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui adăpost pentru animale, un garaj şi două locuinţe lipite de anexele gospodăreşti, potrivit Agerpres.

Vântul puternic a îngreunat misiunea pompierilor și exista posibilitatea propagării incendiului şi la alte case aflate în imediata apropiere. 

Citeste si: O femeie a fost găsită moartă în casă. Incendiul a pornit de la o lumânare

Ce au declarat autoritățile în urma incendiului

"Au ars acoperişurile celor două locuinţe pe o suprafaţă de aproximativ 100 metri pătraţi, bunuri materiale din interiorul celor două locuinţe, adăpostul pentru animale, garajul, un buldoexcavator, 2 drujbe, aproximativ 14 tone de plante furajere şi cereale şi alte bunuri depozitate în garaj. Focul deschis în spaţii deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Intervenţia a durat aproximativ 5 ore", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentele Roman şi Piatra-Neamţ precum şi voluntari de la SVSU Buhuşi, Români şi Costişa.

Citeste si: În centrul Ploieștiului, lângă sediile unor operatori de telefonie, TV și internet au fost puse intenționat incendii

Incendiu la o gospodărie din Neamț. Totul ar fi pornit de la o lumânare

Săptămâna trecută, o altă gospodărie din Neamț a ars în întregime, iar totul ar fi pornit de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case, cu posibilitatea propagării la o altă locuinţă din imediata vecinătate.

"Vântul puternic a favorizat propagarea cu repeziciune a incendiului la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în urma căruia au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi, bunurile materiale din interior, o anexă gospodărească cu suprafaţa de aproximativ 40 metri pătraţi cu bunurile materiale aflate în interior şi 12 găini", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Incendiu la o gospodărie din Neamț. Totul ar fi pornit de la o lumânare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI