Close sidebar
Close sidebar

Un barbat care a vrut sa plaseze cu o drona in Penitenciarul Mioveni un pachet in care era canabis, anchetat de DIICOT

Un barbat care a vrut sa plaseze cu o drona in Penitenciarul Mioveni un pachet in care era canabis este cercetat de procurorii DIICOT, care au deschis un dosar penal in care sunt vizate si alte persoane.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, ca procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au deschis un dosar penal dupa ce, in 21 februarie, un barbat a incercat sa plaseze in Penitenciarul Mioveni un pachet folosind o drona.

Ancheta este facuta de procurorii DIICOT intrucât, in urma verificarilor, in pachet a fost gasit canabis, „ cantitatea nefiind foarte mare ”. In dosar sunt vizate mai multe persoane, anchetatorii urmând sa stabileasca implicarea fiecarui suspect in acest caz, au precizat sursele citate.

Drona a fost observata de angajatii Penitenciarului Mioveni, in 21 februarie, in jurul orei 01.15, aceasta survolând, de la o inatime de aproximativ 50-100 metri, spatiul aerian al unitatii de detentie, a declarat, luni, purtatorul de cuvânt al penitenciarului, Laura Olteanu.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Reprezentantii penitenciarului au anuntat imediat Politia Mioveni, care a intervenit in timp ce drona inca survola unitatea de detentie.

”In continuare, o echipa formata din agenti de penitenciare, impreuna cu echipajul de politie, s-a deplasat la locul de unde a fost dirijat aparatul zburator pentru a fi scotocita zona.

Cu aceasta ocazie, in afara unitatii, a fost descoperit un colet care a fost ridicat de organele de politie. Au fost efectuate controale in zona curtilor de plimbare din cadrul Penitenciarului Mioveni si a Penitenciarului Spital Mioveni, nefiind descoperite obiecte interzise ”, a precizat Laura Olteanu.
 

Personalul unitatii de detentie si al Spitalului Penitenciar Mioveni aflat atunci in serviciul de paza si supraveghere a fost alertat “pentru a manifesta atentie sporita in observarea pachetelor ce ar fi putut fi aruncate in interiorul penitenciarelor, aspect care nu a fost constatat”, a mai

aratat Olteanu.  
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI