Hideto Kijama se afla intr-un scaun cu rotile si a reusit sa ajunga la bordul avionului cu ajutorul prietenilor cu care calatorea. insa la zborul de la intoarcerea de pe insula Amami, angajatii companiei aeriene i-au spus ca, din motive de securitate, nu i se va permite imbarcarea, daca nu poate urca singur in avion, fara ajutor.

Kijama a fost apoi nevoit sa se urce in aeronava tarandu-se pe scari.

Barbatul, care calatoreste frecvent cu avionul, a vizitat pana acum 200 de aeroporturi din 158 de tari, de cand a ramas paralizat de la brau in jos, in urma unui accident de rugby, in 1990. El spune ca este prima data cand este umilit de angajatii unei companii aeriene si ca, de obicei, primeste ajutor chiar din partea insotitorilor de zbor pentru a urca in avioane si a se aseza pe scaun.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

El a declarat pentru Nippon TV ca a fost "surprins" de strictetea regulilor si ca este curios daca angajatilor companiei aeriene nu li s-a parut "gresit" modul in care l-au tratat.

Ulterior, compania Vanilla Air, un subsidiar low cost al All Nippon Airways, si-a cerut scuze pentru incident si a anuntat ca va introduce masuri speciale pentru persoanele cu dizabilitati.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si