Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Moldova s-a impuscat chiar in ziua in care si-a inmormantat sotia

Un barbat in varsta de 67 de ani din Republica Moldova a facut un lucru infiorator in ziua in care si-a inmormantat sotia. Vecinii spun ca la nicio pomana nu s-a mai intamplat asa ceva.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a rezistat doar cateva zile fara sotia lui. Dupa ce a condus-o pe ultimul drum, barbatul a mers acasa, unde a organizat o masa de pomenire impreuna cu cativa vecini.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

In timp ce acestia stateau la masa, barbatul a intrat in casa, de unde a luat un pistol si s-a impuscat. Impuscatura a fost fatala.

Persoanele aflate la masa de pomenire au alertat oamenii legii, iar la fata locului s-a deplasat Grupa Operativa de la IP Balti.

Potrivit politiei, ar fi vorba despre un caz de suicid. Victima avea permis de port arma si nu se afla în vizorul politiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI