Close sidebar
Close sidebar

Un barbat s-a urcat dezbracat pe platforma Catedralei, strigand ca se va sinucide – Ce l-a determinat pe tanar sa recurga la acest gest extrem

Un barbat din Suceava a amenintat ca se sinucide. Barbatul se urcase pe platforma Catedralei din Suceava si a inceput sa strige ca se va arunca in gol.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, a declarat pentru Agerpres ca barbatul nu avea haine si prezenta escoriatii sangerande la maini.

Tanarul a spart si un geam si si-a provocat leziuni la nivelul mainilor, murdarind intentionat peretii Catedralei, pe care a desenat inclusiv un semn in forma de cruce.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Dupa aproximativ jumatate de ora, timp in care a aruncat bulgari de zapada spre martorii adunati, tanarul si-a pierdut cunostinta si nu a mai reactionat in nici un fel.
Salvatorii au reusit sa ajunga la el, l-au acoperit cu o patura si l-au coborat cu ajutorul nacelei din dotarea scarii.

Potrivit ISU Suceava, barbatul de 20 de ani s-ar fi urcat pe platforma situata la circa zece metri inaltime si ar fi cerut sa ajunga acolo viitoarea sa sotie. Tanarul a fost preluat de autospeciala de la Serviciul de Ambulanta Judetean Suceava si transportat la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI