In padurea in care a fost copilul exista mai multe specii de serpi si momentan nu se stie cum a ajuns minorul sa fie atacat. Elicopterul SMURD a fost solicitat duminica pentru preluarea copilului din localitatea Dragomiresti, judetul Vaslui.

"Copilul a fost preluat dupa ce a fost muscat de un sarpe.

Deocamdata nu se stie despre ce sarpe este vorba. El a fost dus de urgenta la Iasi. La preluarea din Vaslui de catre elicopter, copilul se afla in stare buna", au declarat duminica reprezentantii ISU Vaslui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Medicii ieseni au transmis ca victima a fost preluata si dusa mai intai la Spitalul „Sfantul Spiridon" unde i-a fost administrat un ser antiviperin.

"Copilul a fost dus mai intai la Spitalul Sfantul Spiridon, pentru administrarea de ser antiviperin. Ulterior, acesta va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria, din Iasi", a spus prof.univ.dr.

Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi, potrivit mediafax.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si