În afară de această revenire spectaculoasă, telespectatorii vor avea parte de certuri între concurenți și declarații surprinzătoare făcute de aceștia.

Alexandra, implicată într-un nou conflict, aceasta se ceartă cu câțiva dintre concurenți, iar reproșurile care aceștia i le aduc sunt destul de dure, mai ales că ieșirile nervoase nu sunt un lucru neobișnuit la ea.

Un fost concurent se întoarce la „Puterea Dragostei”. Acesta își dorește o relație cu Aya

Mihai revine cu forțe proaspete în casa iubirii, hotărât să înceapă o relație cu una dintre concurente. Prima pe care a pus ochii este Aya, însă nu este singura fată de care este interesat. Dacă relația cu Aya nu va merge, Mihai a venit pregătit și are planuri de rezervă.

Un fost concurent s-a întors la „Puterea Dragostei”. Pe ce concurentă a pus ochii
Un fost concurent s-a întors la „Puterea Dragostei”. Pe ce concurentă a pus ochii

Mihai a specificat că mai este interesat și de Mariana și Andrada, în caz că prima cucerire nu va fi una cu succes.

Cunoscutul concurent a făcut un top trei al concurentelor cu care ar vrea să se cunoască mai bine în casa iubirii

“Mihai: Pe primul loc e Aya. Locul doi este Mariana. Locul trei Andrada”, a afirmat Mihai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Telespectatorii vor putea urmări momente tensionate în ediția de astăzi a reality-show-ului „Puterea Dragostei”. Alexandra a răbufnit, iar colegii ei din emisiune o critică dur. Concurenta are parte de reproșuri din partea acestora din cauza comportamentului ei impulsiv.

Citeste si: George și Mădălina de la „Puterea Dragostei” și-au tatuat numele reciproc, pentru totdeauna. Imagini cu tatuajele

“Asta știi, să vorbești urât, să sari la bătaie. Atât!”, i-a transmis Mădălina colegei sale de platou.

Nu a fost singura concurentă cu care s-a certat, pentru că George și Mariana intervin în discuție și aduc și mai multe argumente împotriva Alexandrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si