Close sidebar
Close sidebar

Un fotbalist celebru din Premier League este acuzat de viol

Atacantul Callum-Hudson Odoi, legitimat la Chelsea Londra, plasat în arest în noaptea de sâmbătă spre duminică şi apoi eliberat pe cauţiune, este acuzat de viol de o femeie şi va răspunde în faţa justiţiei la jumătatea lunii iunie, relatează AFP.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

La domiciliul fotbalistului au fost chemate de femeia care îl acuză pe jucător poliţia şi o ambulanţă, în urmă cu o noapte.

“Atunci când a venit salvarea, o femeie a afirmat că a fost violată. Ea a fost dusă la spital. Un bărbat a fost arestat, fiind suspectat de viol. El a fost eliberat pe cauţiune, dar va fi chemat să răspundă acuzaţiilor la jumătatea lunii iunie”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Descoperire de ultimă oră! Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi aruncă bomba

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Presa engleză scrie că Hudson-Odoi a cunoscut-o pe femeie pe internet şi, încălcând protocolul de distanţare socială recomandat de guvern, el a trimis o maşină pentru a o lua pe femeie şi a o aduce la casa lui.

Citeste si: Imagini senzaționale. Un preot îi binecuvântează pe credincioși cu un pistol cu apă

Hudson-Odoi a fost primul jucător din Premier League testat pozitiv cu coronavirus, în luna martie.

El s-a vindecat total de atunci.

Citeste si: Primul vaccin anti-covid 19 care a dat rezultate. Cine l-a produs și unde s-au făcut primele teste

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI