Un fotomodel celebru, pe nume Tabby Brown și-a pierdut viața la doar 38 de ani. Frumoasa brunetă a fost model pentru mai multe reviste și a avut relații cu doi fotbaliști celebri, Raheem Sterling și Mario Balotelli. 

De ce a pus modelul capăt relației cu celebrul Mario Balotelli?

Cu atacantul Balotelli s-a întâlnit în anul 2011 și au avut o frumoasă relație timp de 7 luni de zile.

"M-am îndrăgostit cu adevărat de Mario- împotriva bunului meu simț. Mi-a spus că vrea să ne așezăm la casa noastră și să avem o familie. Am pus capăt relației în noiembrie. Lui Mario nu i-a venit să creadă și a considerat că mă poate convinge să mă întorc la el. Când și-a dat seama că nu există nicio șansă, a reacționat foarte rău. Dar asta pentru că Mario nu a mai fost niciodată părăsit de o femeie. Este obișnuit să obțină exact ceea ce vrea", a declarat ea pentru Mirror în 2013. 

Tabby Brown - fotomodel

Tabby Brown - fotomodel

[Sursa foto: Tabby Brown - Instagram]

Citește și: "M-am săturat de site-urile de întâlniri". O femeie a ieșit în stradă cu o pancartă pe care scrie "Caut soț"

De asemenea, Tabby Brown a apărut în numeroase reclame și a jucat chiar în serialul The Bachelor de la Channel 5. Tabby a apărut în videoclipuri muzicale pentru Snoop Dogg, Dizzee Rascal și B.O.B.

Nimeni nu a vorbit despre cauza morții lui Tabby Brown 

Fostul manager al modelului a confirmat moartea tragică a acesteia pentru The Sun, iar de atunci prienii și cunoscuții postează tot felul de mesaje pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

NayNay a scris în ultima ei postare: "Ce lumină ai fost, exteriorul tău se potrivea cu interiorul tău, atât de frumos. Sunt cu adevărat șocată și întristată că ai plecat. Odihnește-te în pace veșnică Tabby”.

Tabby Brown - fotomodel

Tabby Brown - fotomodel

[Sursa foto: Tabby Brown - Instagram]

Vas J Morgan, directorul de creație al unei companii de îmbrăcăminte a declarat că are inima frântă.

Fotomodelul i-a acordat un interviu artistului Snoop Dogg

În timpul unui interviu acordat lui Snoop Dogg tânăra a spus că a primit o reclamă și de atunci i-a venit ideea de a face bani din modeling.

"Știi ce, se pot face atât de mulți bani din reclame, de ce nu? Pot oricând să mă întorc în lumea afacerilor'", a spus Tabby.

Tabby Brown - fotomodel

Tabby Brown - fotomodel

[Sursa foto: Tabby Brown - Instagram]

În iunie 2023, outlet-ul allfamousbirthday estimează că averea ei netă este de aproximativ 5 milioane de dolari americani (4 milioane de lire sterline). Idol Networth aproximează veniturile ei la aproximativ 1,6 milioane de lire sterline. 

Încă nu se cunosc detalii despre moartea fotomodelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si