Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un influencer ceh a aruncat din elicopter un milion de dolari. Peste 3.500 de oameni s-au îngrămădit să ia bancnotele de pe pământ: „A plouat cu bani!”

Gestul nebunesc al unui influencer ceh a creat isterie pe un câmp din Cehia. Oamenii s-au înghesuit să adune de pe jos bancnote de câte un dolar, după ce bărbatul a aruncat un milion de dolari dintr-un elicopter!

Ana-Maria Costea,

Un influencer ceh a aruncat din elicopter un milion de dolari. Peste 3.500 de oameni s-au îngrămădit să ia bancnotele de pe pământ: „A plouat cu bani!”

[Sursa foto: Facebook/TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kamil Bartošek, un producător și influencer în vârstă de 38 de ani, a aruncat fără milă un milion de dolari dintr-un elicopter peste un câmp din Lysá nad Labem, în nordul Cehiei.

Întâmplarea a venit după ce niciun om dintre cei care au vizualizat filmul său „One man show” nu a reușit să descifreze un cod al unei comori pe care o plasase într-un seif la Centrul de Expoziții din Praga.

Influencerul este cunoscut sub numele „Kazma”, iar evenimentul organizat de el a avut loc duminică, pe 22 octombrie.

Citește și: VIDEO- Turiștii, tot mai aproape de a intra în Cazinoul din Constanța! Cum va arăta clădirea după terminarea lucrărilor de restaurare: „Va primi cromatică nouă cu foițe de aur”

Oamenii s-au înarmat cu umbrele

Oamenii care s-au strâns să adune suma impresionantă de bani au venit înarmați cu umbrele pentru că ploua cu bani, la propriu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Plouă cu bani”, au spus oamenii.

Influencerul a plănuit inițial ca premiul de un milion de dolari să ajungă la un singur participant, acela care va reuși să spargă codul din filmul său. Pentru că nimeni nu a reușit să descifreze codul, Kazma a luat atitudine și a făcut gestul nebunesc!

Citește și: Horoscop 26 octombrie 2023: Surprize plăcute pentru trei zodii

Un influencer ceh a aruncat din elicopter un milion de dolari. Peste 3.500 de oameni s-au îngrămădit să ia bancnotele de pe pământ: „A plouat cu bani!”

[Sursa foto: Facebook]

Pe fiecare bancnotă de un dolar se regăsea un cod QR care îi trimitea pe utilizatori pe platforma Donio, un site de donații caritabile.

„Spectacolul nu este un eveniment distractiv, ci și un apel la contribuții caritabile. Am asigurat securitatea privată, am anunțat și poliția și pompierii. Din fericire, nu a fost nevoie de nicio intervenție”, a spus bărbatul.

Evenimentul neobișnuit organizat de Kazma a stârnit controverse serioase cu privire la legalitatea și implicațiile fiscale pentru „aruncatul cu bani”. Mai multe vedete și persoane publice s-au arătat dezamăgite și au menționat că toți acei bani ar fi putut fi folosiți în scopuri nobile.

Statisticile arată că aproximativ 540.000 de oameni au văzut filmul lui Kazma și peste 90.000 de persoane au încercat să spargă codul pentru comoara în valoare de un milion de dolari.

Kazma a organizat o conferință în care a menționat că varianta câștigătoare era formată din ora exactă arătate pe un telefon, numărul de înmatriculare al unei mașini, dar și numărul scris pe o cutie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI