Pana in prezent, peste 40.000 de unitati au fost vandute in toata lumea, iar vedete ca Demi Lovato, Nick Jonas, Justin Bieber, Jamie Foxx, Kodaline, Kamara, DJ Adrian Eftimie, sunt posesori ale trotinetelor E-Twow“, a declarat Andreea Pasoi Sirbu, director de marketing E-Tow si fiica inventatorului.
„Pentru clienţii noştrii, cele mai importante aspecte ale utilizării trotinetei sunt faptul că îi ajută să economisească timpul care este extrem de util şi, nu în ultimul rând, plăcerea generată de utilizarea ei.
Imaginaţă-vă cum v-aţi simţi daca aţi merge dimineaţa către birou pe un vehicul electric, pe două roţi, care atinge o viteza de 30 de km/h, nefiind nevoie să aşteptaţi minute în şir la semafor, printre maşini, eliminând chiar şi stresul provocat de căutarea unui loc de parcare" a mai spus aceasta.
La Craiova anul acesta s-a inagurat pe fonduri europene o fabrică care va produce în serie vehicule electrice. Valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de cinci milioane de euro.
Trotineta electrică este disponibilă în trei modele, denumite Eco, Master şi Booster, diferenţiate prin puterea motorului şi capacitatea bateriei. Modelul cel mai vândut este modelul Booster, având cel mai puternic motor, de 500W şi un cuplu de 15Nm. Preţul acestuia este de 3.400 de lei cu TVA inclusă.
Cea mai ieftină trotinetă electrică- modelul Eco – are un preţ de 2.900
de lei. „Fiecare dintre aceste trei modele se adresează unui anumit tip de client. Eco este pentru începători, pentru persoanele care nu au mai utilizat o trotinetă, bicicleta sau un mijloc de transport pe două roţi. Master se adresează în special celor care îşi doresc o autonomie mai mare şi pentru care viteza nu este cea mai importantă caracteristică a unui vehicul. Booster este preferată de persoane care preferă viteza, care trebuie să urce rampe şi să se strecoare rapid printre celelalte vehicule.
La începutul anului viitor vom lansa o noua serie a trotinetei, seria S3, produsă din fibra de carbon şi care încorporează tehnologii revoluţionare, utilizate doar în domeniul militar. De asemenea, anul viitor intenţionăm să dezvoltăm o bicicletă electrică, un scuter electric, o motocicletă electrică şi un scaun cu rotile cu motor electric“, au mai declarat reprezentanţii fabricii de trotinete electrice din Bănie, scrie ziarul Adevarul.

"Pana in prezent, peste 40.000 de unitati au fost vandute in toata lumea, iar vedete ca Demi Lovato, Nick Jonas, Justin Bieber, Jamie Foxx, Kodaline, Kamara, DJ Adrian Eftimie, sunt posesori ale trotinetelor E-Twow“, a declarat Andreea Pasoi Sirbu, director de marketing E-Tow si fiica inventatorului.

„Pentru clienţii noştrii, cele mai importante aspecte ale utilizării trotinetei sunt faptul că îi ajută să economisească timpul care este extrem de util şi, nu în ultimul rând, plăcerea generată de utilizarea ei. Imaginaţă-vă cum v-aţi simţi daca aţi merge dimineaţa către birou pe un vehicul electric, pe două roţi, care atinge o viteza de 30 de km/h, nefiind nevoie să aşteptaţi minute în şir la semafor, printre maşini, eliminând chiar şi stresul provocat de căutarea unui loc de parcare" a mai spus aceasta.

La Craiova anul acesta s-a inagurat pe fonduri europene o fabrică care va produce în serie vehicule electrice.

Valoarea investiţiei s-a ridicat la suma de cinci milioane de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trotineta electrică este disponibilă în trei modele, denumite Eco, Master şi Booster, diferenţiate prin puterea motorului şi capacitatea bateriei. Modelul cel mai vândut este modelul Booster, având cel mai puternic motor, de 500W şi un cuplu de 15Nm. Preţul acestuia este de 3.400 de lei cu TVA inclusă. Cea mai ieftină trotinetă electrică- modelul Eco – are un preţ de 2.900 de lei.

„Fiecare dintre aceste trei modele se adresează unui anumit tip de client. Eco este pentru începători, pentru persoanele care nu au mai utilizat o trotinetă, bicicleta sau un mijloc de transport pe două roţi. Master se adresează în special celor care îşi doresc o autonomie mai mare şi pentru care viteza nu este cea mai importantă caracteristică a unui vehicul. Booster este preferată de persoane care preferă viteza, care trebuie să urce rampe şi să se strecoare rapid printre celelalte vehicule. La începutul anului viitor vom lansa o noua serie a trotinetei, seria S3, produsă din fibra de carbon şi care încorporează tehnologii revoluţionare, utilizate doar în domeniul militar. De asemenea, anul viitor intenţionăm să dezvoltăm o bicicletă electrică, un scuter electric, o motocicletă electrică şi un scaun cu rotile cu motor electric“, au mai declarat reprezentanţii fabricii de trotinete electrice din Bănie, scrie ziarul Adevarul.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si