Calvarul a început după ce bărbatul a plecat la muncă în altă ţară şi a lăsat spre închiriere apartamentul recent cumpărat primăriei din Bologna, care l-a utilizat pentru găzduirea migranţilor, relatează Il Giornale.

Municipalitatea a adus în apartament o familie de români. Italianul susține că aceștia au stricat tot ce nu s-a putut fura, pagubele ajungând la circa 36.000 de euro. De asemenea, nu au plătit nici chiria şi nici utilităţile, acoperite, în cele din urmă, de primărie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Bărbatul trebuia să-și recupereze într-un final locuința, pe 12 iulie, însă între timp alţi români, rude, se pare, ale celor care au stat înainte, au intrat prin efracţie în clădire şi au înlocuit încuietorile.

Italianul se luptă de 7 luni să îşi recupereze locuinţa, în tot acest timp dormind în garaj. Autorităţile nu au cum să îl ajute, pentru că încă nu există o decizie a justiţiei în acest sens.


Culmea,anchetatorii susţin că omul a depus târziu plângerea- deși acesta le-a explicat că nu era în ţară. Colac peste pupăză, până la clarificarea situaţiei, primăria orașului continuă să le plătească românilor chiria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si