Acum baiatul se zbate intre viata si moarte, la sectia ATI a Clinicii de Chirurgie nr. 1 din Cluj-Napoca, iar agresorul este cercetat de Parchetul Militar.

Militarul a povestit pentru gazetadecluj.ro ca in noaptea de 1 spre 2 ianuarie se afla in domiciliul conjugal din comuna clujeana Buza, cand, la un moment dat, la usa lui si-a facut aparitia tatal vitreg al sotiei, femeie cu care traieste de zece ani si cu care are un copil in varsta de 5.

L-a poftit in casa, l-a cinsitit cu un pahar – dupa care i-a respins cererea de a-l gazdui peste noapte.

„E din localitatea Lechinta, judetul Bistrita-Nasaud si dupa ce-a iesit a aparut ca din pamant un tip cu o cagula trasa pe cap si manusi pe maini. Ambii m-au atacat: socrul cu pumnii si picioarele, iar cagulatul cu o bata. Din fericire aveam dupa usa, ramasa de la revelion, o sticla goala de sampanie si – dupa ce l-am pus pe fuga pe socru – am reusit sa-i ard cu ea una in cap cagulatului, dupa care i-am luat batul si l-am rupt de spinarea lui. L-am terminat repede pe individ, am inteles ca e un tanar originar de prin Giurgiu, pe care-l adusese socrul ca sa ma bata impreuna”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Povesteste mai

departe ca a sunat la numarul de urgenta 112, a si sosit o ambulanta de la Spitalul Municipal Gherla insa, data fiind starea grava in care se afla tanarul, medicii prezenti la fata locului au chemat o ambulanta specializata care sa-l transporte la Cluj-Napoca.

L-au dus, asa praf si in coma, la un spital din Cluj”, adauga acesta, cu acelasi calm. 

Sotia militarului il plange acum pe Adrian, tanarul de 18 ani care i-a pus inima pe jar si pentru care se roaga sa scape cu bine. Ea esre hotarata sa se desparta cu orice pret de sotul agresiv si spera ca justitia sa isi faca datoria. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si