Close sidebar
Close sidebar

Un model Playboy a murit dupa o sedinta la kinetoterapie. Ce i-a facut specialistul i-a provocat decesul

Katie May, supranumita Regina Snapchat-ului, a murit la 34 de ani in urma unui accident vascular cerebral, pe care l-a suferit in timpul unei sedinte de kinetoterapie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Katie a murit la 3 zile dupa ce a facut atac cerebral. Potrivit tmz.com, raportul legistilor a aratat ca aceasta a murit in urma unui soc suferit la artera vertebrala stanga, care i-a taiat fluxul sanguin inspre creier.

Totul s-a petrecut in timp ce kinetoterapeutul actiona la nivelul gatului. Autoritatile considera ca moartea a fost accidentala. Ea a inceput sa mearga la kinetoterapie dupa ce a cazut in timpul unei sedinte foto.

Ultimul atac cerebral a lasat-o in moarte cerebrala. Familia si prietenii ei au asistat la momentul in care a fost deconectata de la aparate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI