Joi, 11 ianuarie 2024, un seism s-a produs în zona seismică Vrancea. Magnitudinea acestuia a avut 3.4 ml, și a avut loc la adâncimea de 81.8 km. Cutremurul s-a produs la ora 04:49:15, conform INFP (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului).

Două seisme au avut loc miercuri tot în zona Vrancei

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 33km NV de Focșani, 74km N de Buzău, 78km E de Sfântu-Gheorghe, 82km SV de Bârlad, 84km S de Bacău, 93km E de Brașov.

Și pe data de 10 ianuarie au avut loc cutremure în România. Unul a fost la ora 02:08, în zona seismică Vrancea din județul Vrancea. Acesta a avut magnitudinea de doar 2,8 grade pe scara Richter și s-a produs la adâncimea de 108.8 km.

Cutremur România 2024

Un seism de 3,4 ml a avut loc în zona Vrancea.

[Sursa foto: Istock]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Apar noi informații în cazul lui Cătălin Cherecheș. Care este planul fostului edil din Baia Mare, pentru a scăpa de pedeapsa cu închisoarea din România

Seimsul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 29km V de Focșani, 67km N de Buzău, 80km E de Sfântu-Gheorghe, 84km SV de Bârlad, 90km S de Bacău, 94km E de Brașov. Mai apoi, acesta a fost urmat de un altul, în jurul orei 23:01.

Acesta a avut magnitudinea de 3,5 grade pe scara Richter și a avut loc la adâncimea de 100 km, în apropierea următoarelor oraşe: 43km V de Focșani, 64km N de Buzău, 68km E de Sfântu-Gheorghe, 80km E de Brașov, 97km S de Bacău, 97km NE de Ploiești, 98km SV de Bârlad. 

Carmen Hara prevede un cutremur devastator în România

Carmen Harra a spus în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu” că anul 2024 va fi caracterizat de mișcări în toate direcțiile și în orice domeniu de interes.

Mai exact, aceasta prevede un cutremur de magnitudine foarte mare în România.

”Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări”, a precizat Carmen Harra.

Cutremur România 2024

Carmen Harra prevede un cutremur devastator în anul 2024.

[Sursa foto: Istock]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si