Close sidebar
Close sidebar

Un nou cutremur în România, marți după-amiaza. Val de seisme în ultimele zile

Două cutremure au avut loc în ultimele ore în România, după ce alte două au zguduit pământul în cursul zilei de luni. Cel mai recent este cutremurul cu magnitudinea de 3,3 pe scara Richter care s-a produs în județul Buzău, marți după-amiază.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 pe scara Richter s-a produs marţi după-amiază, la ora locală 16:34, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP). Seismul a avut loc la adâncimea de 91 de kilometri.

Citeste si: Al doilea val de coronavirus, mai ucigător decât primul! Avertismentul înfricoșător al cercetătorilor din UK

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cutremurul s-a produs la 70 km est de Braşov, 76 km nord-est de Ploieşti, 117 km sud de Bacău, 120 km vest de Brăila, 121 km vest de Galaţi, 127 km nord de Bucureşti, 150 km nord-est de Piteşti, 185 km est de Sibiu, 192 km nord de Ruse şi 198 km sud-vest de Iaşi.

Citeste si: Acest tip de mașină NU mai poate fi înmatriculat în România! Este un model foarte întâlnit în trafic

Un alt cutremur de 3 grade pe Richter a avut loc marți dimineață înainte de ora 6, tot în județul Buzău. Cu mai puțin de 24 de ore înainte, un seism de 3 grade s-a produs în aceeași regiune seismică, iar un altul de 2,2 grade a avut loc în județul Hunedoara.

Cel mai puternic seism din 2020 a avut 5,2 grade

De la începutul lunii iulie, în România au avut loc nouă cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,3 grade pe Richter.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI