Close sidebar
Close sidebar

Un OZN a aterizat pe strazile unui orasel din Irlanda. Toata lumea s-a minunat cand a vazut aparitia. Ce este de fapt?

Un video cun un OZN care circula nestingherit pe strazile unui orasel din Irlanda a facut inconjurul lumii. Obiectul Zburator Neidentificat este de fapt o masinuta facuta de catre un pasionat de autoturisme pe nume Ali Kemal.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El si-a construit singur aceasta masinarie si a decis sa o scoata pe strazi. Imediat a fost reperat de catre politisti care l-au tras pe dreapta, dar dupa o urmarire de cateva minute.

Totul s-a intamplat pe strazile micutului orasel Gorey din Irlanda, iar acum, acest video, face inconjurul lumii si a fost preluat de intreaga presa, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Cel care care a construit aceasta masinarie este un "student" de 53 de ani din Islington, nordul Londrei. "Dupa ce am stat de vorba cu cei de la Politie, i-am intrebat daca ma pot escorta prin oras. Le-a placut ideea la nebunie si atunci am realizat acest video", a spus Ali, care este mandru de realizarea sa.

Ali a realizat aceasta masinarie ca parte a unui proiect pentru Institutul de Arta, Design si Tehnologie. Autoturismul este facut din fibra de sticla si ruleaza pe platofroma a doua scutere electrice si a fost "impodobit" cu lasere, o masina de fum, un sub woofer si alte luminite.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI