Close sidebar
Close sidebar

Un padurar si-a injunghiat sotia si a lasat-o sa isi dea ultima suflare in fata copiilor. "Mami e moarta, e plina de sange! Am incercat sa o trezim, dar nu putem!" Copilasii victimei le-au sfasiat inima politistilor ajunsi la fata locului

Un caz de o cruzime iesita din comun i-a socat chiar si pe anchetatori. Un padurar in varsta de 45 de ani si-a ucis fara mila sotia si i-a lasat pe copii sa stea langa trupul fara viata al mamei lor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi baietei in varsta de 3 si 6 ani vor ramane marcati pe viata dupa ce au petrecut cateva ore lanha trupul fara viata al mamei lor care zacea pe podea, intr-o balta de sange.

Cazul de o cruzime iesita din comun s-a peterecut in Marea Britanie, acolu unde Andrew Tavener (45 de ani) a preferat sa isi lase copilasii orfani atunci cand mama lor i-a cerut divortul.

"Mami e moarta, e plina de sange!" atat a putut sa rosteasca baietelul in varsta de 6 ani care a sunat la numarul de urgenta.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

El le-a rupt inima anchetatorilor cand le-a spus ca el si cu fratiorul lui mai mic incearca de mai bine de o ora sa o faca pe mama lor sa se trezeasca, dar nu reusesc.

Femeia suferise mai multe rani in zona gatului si pieptului care i-au cazuat moartea.

Ucigasul a fost prins la scurt timp dupa ce politistii au ajuns la fata locului si risca acum pana la 16 ani de inchisoare pentru fapta sa, relateaza Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI