Close sidebar
Close sidebar

Un pakistanez si-a impuscat sora pentru ca s-a casatorit cu un crestin: "Trebuia sa o omor. Nu exista alta solutie"

Mubeen Rajhu, un barbat de 24 de ani din Lahore, si-a impuscat in cap sora de 18 ani pentru si-a infruntat familia si s-a casatorit cu un barbat crestin.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a devenit tinta batjocurilor colegilor de serviciu, care au vazut-o in cartier pe sora acestuia alaturi de sotul ei. Barbatul a fost retinut de politie.

El a povestit ca i-a cerut surorii sale sa jure pe Coran ca nu se va casatori niciodata cu acel barbat, insa ea nu s-a tinut de promisiune.

„Nu i-am putut permite asta. Trebuia sa o omor. Nu exista nicio alta posibilitate. Nu au existat tipete, mimic. Am impuscat-o”, a marturisit barbatul, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

El a povestit ca a fost batjocorit de colegii de serviciu luni de zile, asa ca barbatul a obtinut o arma si si-a impuscat sora.

Chiar si asa, tatal celor doi sustine ca de vina pentru tot este fata: „Familia mea este distrusa. Totul este distrus din cauza unei fete fara rusine. Chiar si dupa moarte voi fi nenoricit din cauza ei”.

In ultimii ani, crimele de „onoare” au crescut extrem de mult in Pakistan. Potrivit ONU, 1,184 persoane au fost ucise in 2015, spre deosebire de cei 869 ucisi in 2013.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI