Close sidebar
Close sidebar

Un pasager cu un bebelus in brate, lovit de un angajat de pe aeroportul Nisa

Un pasager al unei companii aeriene, cu un bebelus in brate, a fost lovit cu pumnul in fata de un angajat de pe aeroportul Nisa, relateaza Sky News citat de News.ro. O fotografie cu incidentul a fost publicata online.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a survenit in timp ce pasagerii care urmau sa zboare la Luton au avut intarziere de mai multe ore pe aeroportul francez.

„@easyjet haos absolut – un angajat tocmai i-a dat un pumn unui pasager, in fata, pe aeroportul din Misa. Am asteptat 12 ore pentru acest lucru”, a scris Anna McCrum pe Twitter.
Arabella Arkwright a facut fotografia care ar fi aratat un barbat in uniforma, dand un pumn unui pasager de la coada, cu pumnul stang.

„Barbatul cu bebelus (…) a mers si a vorbit cu francezul, iar francezul nu a raspuns, doar a zambit si ranjit, apoi l-a lovit pe barbat in partea stanga a fetei”, a povestit ea.
Arkwright a adaugat ca sotul ei l-a indepartat pe barbat de pe pasager si l-a tinut la distanta inainte de alertarea politiei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Atat presupusa victima, cat si presupusul faptas au fost luati de fortele de ordine.

Restul pasagerilor au cerut ca barbatul cu copil sa primeasca permisiunea de a se urca la bordul cursei care decola de la Nisa. „Cand a urcat in avion, toata lumea l-a aplaudat”, a spus Arkwright.


Un purtator de cuvant al easyJet a declarat ca persoana din fotografie nu este unul dintre angajatii companiei. „Compania este foarte ingrijorata sa vada aceasta fotografie si poate confirma ca persoana din fotografie nu este un angajat al  si nu lucreaza pentru agentii de handling, de la sol din Nisa”, a subliniat purtatorul de cuvant.

Aparent, presupusul agresor era angajat al unui subcontractor al aeroportului din Nisa, Samsic.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI