Close sidebar
Close sidebar

Un pompier din Alexandria s-a sinucis

Un pompier din Alexandria a fost gasit mort in apartamentul in care locuia cu sotia sa. Barbatul avea 33 de ani si era angajat in cadrul Detasamentului Alexandria al ISU Teleorman.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"TRAGEDIE la ISU Teleorman!
Un POMPIER de la SMURD Alexandria s-a SINUCIS!

Soc si nedumerire in randul pompierilor teleormaneni!
Colegul lor, Mihai Manole, a ales sa isi puna capat zilelor, in aceasta seara!
Mihai avea putin peste 30 de ani, era tanar si nu parea sa aiba o suferinta majora, astfel incat sa recurga la solutia extrema!
Totusi, s-a intamplat! si nici unul dintre cei care l-au cunoscut nu gaseste o explicatie!

Pompierul de la Smurd, care salva vieti, a renuntat la a lui, intr-o camara din apartamentul sau, unde a fost gasit spanzurat, in urma cu aproximativ doua ore!", scrie pe pagina de Facebook Total Impact.

Pompierul, in varsta de 33 de ani, a fost gasit spanzurat in debara chiar de catre sotia lui, care a si sunat la 112, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gestul lui i-a socat pe toti si deocamdata nu se stie care ar fi motivele care l-ar fi impins sa-si ia viata.

Pompierul lucra in cadrul ISU "A.D Ghica" din anul 2006, avea rezultate bune, spune mr. Gelu Dragomir, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI