Potrivit adevarul.ro, preotul a ales sa isi puna capat zilelor dupa ce sotia l-a amenintat ca divorteaza. Silviu Neagu era mai sensibil si nu a suportat acest lucru.

"Nu imi vine sa cred ca preotul nostru a decis sa isi puna capat zilelor. El era intotdeauna impotriva acestor lucruri si ne invata pe toti sa pretuim viata.

Ceva s-a intamplat cu el cu siguranta. Era un om vesel si ne ajuta atunci cand aveam nevoie. De cateva zile am vazut ca era mai abatut, dar am crezut ca nu este atat de grav si nu l-am intrebat nimic ",a povestit un localnic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Silviu Neagu a lasat un bilet de adio in care a explicat motivul sinuciderii si si-a cerut iertare lui Dumnezeu.

"Si-a hotarat singur soarta. Avea probleme cu sotia si l-au afectat. inainte sa recurga la acest gest necugetat a lasat un bilet de adio de sase pagini, iar acolo a scris totul. Si-a cerut iertare de la copii, parinti, prieteni, dar mai ales de la Dumnezeu.

Sotia l-a amenintat cu divortul, iar acest lucru l-a afectat foarte mult. Era preot, dar avea o fire sensibila“, a declarat unchiul preotului Silviu Neagu.

Oamenii din comuna cred acum ca localitatea lor este blestemata.

"Din batrani se stie ca daca un preot isi pune capat zilelor nu este un lucru bun. Peste comuna noastra s-a abatut acum un blestem si o sa vedeti acest lucru. Este mare pacat sa recurg la un astfel de gest, iar cu atat mai rau este daca esti preot. Eu l-am vazut duminica trecuta la biserica si era vesel si nu mi-am dat seama ca are probleme, dar fiecare om are secretele lui“, a mai povestit un localnic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si