Close sidebar
Close sidebar

Un preot iesean a dus peste 120 de copiii saraci intr-o tabara la mare. "Au facut baia vietii lor. Au fost fericiti" - Cine este parintele Dan Damaschin, cel care le-a implinit un vis micutilor?

Preotul iesean, Dan Damaschin, a organizat tabara "Visul lui Aurel" in perioada 2-9 iulie. Timp de o saptamana, peste 120 de copii din familii necajite s-au distrat la mare asa cum nu au facut-o niciodata in viata lor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toata aceasta vacanta a costat in jur de 18.000 de euro, iar acesti bani au provenit din donatii facute de oameni cu suflet din tara si din strainatate.  Cel care s-a ocupat de tot a fost parintele Dan Damaschin, preotmisionar la Biserica Nasterea Domnului de la Maternitatea "Cuza-Voda" Din Iasi.

Micutii au fost cazati in pensiuni de patru stele din Mamaia, acolo unde au avut asigurate si trei mese pe zi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Numele acestei tabere provine de la numele celui mai mic elev care a fost selectat de parintele Damaschins sa mearga in excursie. Aurel este un micut de opt ani din comuna Dagata, judetul Iasi. El este unul dintre cei 1.000 de copii pe care Dan Damaschin, prin Asociatia "Glasul Vietii", ii ocroteste de la distanta, asigurandu-le cele necesare pentru mancare, imbracat sau chiar rechizite scolare.

Pentru mai multe detalii si imagini cu acest proiect minunat puteti vizita site-ul celor de la adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI