Primarul din comuna argeșeană Beleți-Negrești, Mihai Marin, care fusese acuzat cu trei ani în urmă de incendierea intenționată a clădirii primăriei, se află acum în centrul unui nou scandal.

Citește și: A murit Simona Maya Teodoroiu, fost judecător CCR! Avea 55 de ani și era deputat. "Amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat"

Primarul a obținut recent un ordin de protecție împotriva secretarei instituției, pe care o acuză că l-a agresat de două ori într-o singură lună, potrivit Ziarului Argesul.

Secretara primăriei nu se mai poate apropia de edil la mai puțin de 10 metri, timp de 30 de zile, așa că a fost forțată să lucreze de acasă. 

Secretara Roxana Rosescu a exprimat, într-o declarație pentru presă, că situația este absurdă, subliniind că nu a existat niciun certificat medico-legal la dosar pentru a justifica ordinul de protecție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles- antena3.ro

Citeste si: Cum arată acum Pamela Anderson. A eclipsat marile vedete la un eveniment în New York| GALERIE FOTO- wowbiz.ro

Ea a relatat că i s-au deschis șase dosare penale pe numele ei, două dintre acestea fiind înregistrate într-o singură zi, acuzându-l pe primar de abuz.

Un scandal vechi între primar și secretară

Presa locală scria încă din 2022 despre scandalul dintre primar și secretara acestuia, scandal care a dus și la incendierea clădirii.

Amalia Marin, fiica primarului Mihai Marin, a povestit în ianuarie 2022 că a găsit în telefonul tatălui său înregistrări în care acesta se certa cu secretara Roxana Roșescu.

Amalia a dezvăluit pentru Jurnalul de Arges că în înregistrări se aude clar cum tatăl său este umilit și amenințat de secretară că îl va da jos din funcție, fără a i se mai asigura vreodată un loc în primărie.

„Înregistrările le-am găsit în telefonul tatălui meu. El se certa cu secretara, iar ea îl jignea, îl amenința cu pierderea funcției și îl asigura că nu va mai călca vreodată în primărie. Relația dintre ei nu era bună deloc, nu se înțelegeau. Încă mai am înregistrările.”

Mihai Marin a fost trimis în judecată în urmă cu trei ani pentru incendierea intenționată a clădirii primăriei. Procesul nu s-a încheiat până în prezent, conform GDS.ro, iar magistrații nu au mai prelungit măsurile preventive, astfel că primarul a revenit în fruntea comunei în ianuarie 2024.

Motivul pentru care edilul a dat foc primăriei ar fi fost că era supărat pentru că nimeni nu îl asculta. După incendiu, a mers la două mănăstiri pentru a-şi cere iertare pentru faptele comise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si