Close sidebar
Close sidebar

Un producator de bere belgian a gasit cea mai tare metoda de transport a produselor sale! A construit o conducta de bere sub strazile Bruges-ului!

Xavier Vanneste ar putea sa ramana in istorie dupa ce a construit cea mai tare alternativa de transport a berii de pana acum. Mostenitor al unei dinasti de berari din Bruges, Xavier a avut un vis care s-a concretizat in ceva ce ar putea schimba lumea.

Catalin Patru,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: Anumiți pensionari vor primi 320 de lei în plus la pensie de la 1 ianuarie 2025! Cine sunt cei care vor beneficia de această sumă- kanald.ro

Citeste si: Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei Coțolan, după ce au lipsit de la cununia civilă! Gestul logodnicei artistului a atras imediat atenția tuturor- wowbiz.ro

Citeste si: Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween- antena3.ro

El a construit o conducta sub strazile orasului pentru a transporta berea de la fabrica sa de bere din centrul Bruge-ului pana la linia de imbuteliere care se afla intr-o zona industriala. Timp de patru ani de zile s-a realizat aceasta conducta care are o lungime de doua mile si poate sa transporte in jur de 6.000 de litri de bere pe ora.

##CITAT18##

Costul total al investitiei s-a ridicat la 4 milioane de euro, dar astfel, Xavier, nu va mai fi nevoit sa apeleze zilnic la camioane pentru a transporta alcoolul. "Mi-am dat imediat seama ca aceasta este solutia. O conducta pentru transportul berii. Totul a inceput ca o gluma. Nimeni n-a crezut ca va merge", a declarat Vanneste, noteaza cei de la zf.ro.

Pentru a-si amortiza investitia, proprietarul berariei belgiene a mai venit cu inca o idee mega interesanta.
El vrea sa ofere bere pe viata contra unui abonament. Momentan sunt viabile trei optiuni, cea mai scumpa ajungand la pretul de 7.500 de euro si care iti ofera o stical de 11 uncii de bere in fiecare zi pe viata plus 18 pahare personalizate.

Ideea acestei conducte ar putea sa prinda foarte bine si la alte afaceri cum ar fi ciocolata, cafeaua sau alte lichide.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI