Într-un incident șocant, oaspeții unui parc de distracții din Ohio, Statele Unite ale Americii, au trecut printr-un calvar înspăimântător după ce au fost nevoiți să evacueze și să coboare pe scări un roller coaster de peste 200 de metri după ce acesta a suferit o defecțiune mecanică în cel mai înalt punct al său, lăsându-i suspendați în aer, relatează Fox News.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit

Incidentul a avut loc la Cedar Point din Sandusky, Ohio, luni, când o defecțiune mecanică i-a făcut pe oameni să coboare pe scări pe uriașul roller coaster Magnum XL-200 de 205 metri.

Citește și: Un autocar plin de copii s-a răsturnat. Ei se întorceau de la un festival de folclor din Bulgaria

Incidentul a avut loc la Cedar Point din Sandusky, Ohio, luni, când o defecțiune mecanică i-a făcut pe oameni să coboare pe scări

Incidentul a avut loc la Cedar Point din Sandusky, Ohio, luni, când o defecțiune mecanică i-a făcut pe oameni să coboare pe scări

[Sursa foto: Molusco - Twitter]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Tony Clark, directorul de comunicare de la Cedar Point, a explicat că a fost vorba de o oprire de rutină a cursei, similară cu o situație de tip "lumina de verificare a motorului", care a necesitat oprirea temporară a cursei și care nu a putut fi repornită imediat.

Roller coasterul fost numit "cel mai rapid și mai abrupt" circuit complet din lume

Ca măsură de precauție, clienții au fost evacuați în siguranță pentru a se asigura de bunăstarea lor, a adăugat el.

Ca măsură de precauție, clienții au fost evacuați în siguranță.

Ca măsură de precauție, clienții au fost evacuați în siguranță.

[Sursa foto: Cedar Point - Facebook]

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată personalul parcului conducându-i pe turiști pe un ansamblu de scări abrupte, ținându-se de o balustradă. Toți pasagerii păreau nevătămați.

Potrivit site-ului web al Cedar Point, roller coasterul Magnum XL-200, care deține recordul Guinness Book of World Record pentru înălțimea vârfului său de lance, a debutat în 1989 și a fost "cel mai rapid și mai abrupt" roller coaster cu circuit complet din lume. 

Citește și: Cinci parcuri tematice din Europa, perfecte pentru a petrece timp cu familia

Anterior, un incident similar a avut loc în Marea Britanie, când opt persoane, printre care și un copil de opt ani, au rămas blocate în vârful unui roller coaster de 72 de metri înălțime, care s-a blocat în parcul tematic Adventure Island din Southend, Essex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si