Close sidebar
Close sidebar

Un român a făcut scandal într-o zonă de baruri din Italia! Bărbatul care se afla sub influența alcoolului s-a ales cu interdicție pe un an

Totul a avut loc luni, 26 iunie 2023, atunci când Poliția de Stat din Trieste a emis o interdicție de acces urban pentru un an, pe numele unui român în vârstă de 38 de ani. Bărbatul,  care se afla sub influența alcoolului, a făcut scandal într-o zonă de baruri din Piazza Garibaldi.

Alexandra Costea,

Un român a făcut scandal într-o zonă de baruri din Italia! Bărbatul care se afla sub influența alcoolului s-a ales cu interdicție pe un an

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția de Stat din Trieste a emis pe data de 26 iunie o interdicție de un an împotriva unui român în vârstă de 38 de ani. Evenimentul neplăcut care a condus la această măsură a avut loc în după-amiaza de duminică, 18 iunie 2023, în Piazza Garibaldi, acolo unde echipele Serviciului Mobil al Questurii din Trieste au intervenit în urma unei agresiuni îndreptate împotriva clienților care se aflau la mesele unui bar.

Citește și: Un muncitor român și-a găsit sfârșitul pe un șantier din Italia. Familia este îngenuncheată de durere după ce bărbatul a căzut de pe schele

Românul, care se afla în stare de ebrietate, s-a apropiat de doi conaționali și, fără un motiv aparent, a început să-i deranjeze, să-i amenințe și să lovească unul dintre ei cu un cuțit de buzunar, provocându-i răni.

Nu este prima oară când românul are un astfel de comportament

Cu o săptămână înainte de acest incident, în aceeași piață și tot într-o stare de alterare psihofizică cauzată de consumul excesiv de alcool, aceeași persoană a molestat clienții unui alt bar, a amenințat barista și a aruncat pahare și cești de cafea pe carosabil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ca urmare a acestor acțiuni violente, individul a fost deferit autorității judiciare pentru deținere de obiecte destinate rănirii și vătămare corporală în ambele cazuri. Acesta avea deja antecedente penale și, în luna mai, i s-a aplicat măsura preventivă a Avertismentului Oral de către Șeful Poliției.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort în condiții suspecte, cu o săgeată înfiptă în cap. Descoperire macabră

Ca o ultimă măsură, a fost emisă o interdicție de acces urban conform articolului 13 bis din D.L. 14/2017, convertită în Legea 48/2017, care îi interzice acestei persoane accesul timp de un an în toate localurile care servesc băuturi și alimente, cum ar fi baruri, pub-uri, restaurante, pizzerii, taverne și fast-food-uri, din zona menționată (Piazza Garibaldi și străzile înconjurătoare), precum și staționarea în apropierea acestora.

Această măsură de siguranță are ca scop protejarea publicului și prevenirea comportamentului violent și perturbator al individului în mediul urban.

Poliția de Stat din Trieste ia măsuri ferme pentru asigurarea ordinii și liniștii în comunitate și pentru sancționarea persoanelor care încalcă legea și aduc prejudicii altor cetățeni.

Citește și: Mihaela a fost răpusă de o boală nemiloasă. „Prea tânără ai părăsit această lume”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI