Close sidebar
Close sidebar

Un roman a fost calcat de tramvai la Milano

Un roman a fost calcat de tramvai intr-o statie din Milano. Barbatul de 62 de ani este in stare grava la spital, iar medicii sunt rezervati in ce priveste sansele lui de supravietuire.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in apropierea garii centrale din Milano, la intersectia dintre via Lepetit si via Vitruvio, in seara zilei de vineri. Barbatul roman, in varsta de 62 de ani, a ajuns sub rotile tramvaiului de pe linia numarul 5, iar politistii incearca sa stabileasca cum a fost posibil un asemenea accident.

Barbatul era insotit de un tanar de 25 de ani, care a scapat nevatamat. Romanul calcat de tramvai a fost transportat la spital cu cod rosu, iar medicii care l-au preluat sunt rezervati in ce priveste sansele lui de supravietuire, deoarece ranile si traumatismele suferite sunt grave.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Politia Locala din Milano a deschis o ancheta ampla in acest accident grav.

foto: milano.corriere.it

 

Citește-ne pe

TAGURI
Social
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI