Close sidebar
Close sidebar

Un român și-a ucis iubita și a îngropat-o! E halucinant ce au descoperit autoritățile

O crimă șocantă s-a produs în Castellon, Spania. Un român în vârstă de 22 de ani, stabilit acolo, și-a ucis iubita, o tânără de 26 de ani și apoi a îngropat-o.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Nimeni nu a bănuit nimic, până în momentul în care au observat dispariția Nelei, o tânără din Republica Moldova.

Citeste si: Româncă de 23 de ani, moartă la Paris! A vrut să facă o fotografie și a căzut de la peste 10 metri înălțime- Urma să fie cerută în căsătorie chiar atunci: "Nemaipomenit de tragic"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Anchetatorii au aflat că, în urmă cu câteva zile, cei doi au fost în club, acolo unde au avut o ceartă, iar bărbatul ar fi lovit-o.

După ce a fost luat la întrebări de anchetatori, tânărul român a recunoscut că a ucis-o și i-a condus pe anchetatori la locul în care a îngropat-o.

Pe trupul femeii au fost descoperite mai multe urme de agresiune. Românul a fost arestat și urmează să fie judecat pentru fapta sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI