Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de 17 ani din Codlea a fost gasit spanzurat intr-o padure. Ce l-a impins pe baiat sa faca acest gest necugetat. Familia e devastata

Gest cumplit si inexplicabil al unui tanar de numai 17 ani din localitatea brasoveana Codlea! Nici parintii, nici prietenii si colegii baiatului nu pot sa inteleaga de ce a alea sa isi puna capat zilelor. Trecuse prin multiple operatii la un picior, insa o ultima operatie in Italia avea sa ii aduca insanatosirea, in aceasta vara. Exista voci care dau vina pe anturaj si pe jocurile pe care le juca pe internet. Va avertizam ca informatiile va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

E cumplita durerea prin care trece acum familia lui Tudor, baiatul frumos din fotografiile postate pe contul de socializare. Vorbele bune pe care le avea pentru toti acum au amutit.

Nimeni nu poate sa inteleaga ce l-ar fi facut pe baiat sa ia o decizie atat de sumbra.

Cu zambetul pe buze, Tudor i-a spus ieri mamei ca pleaca la piscina. Si-a luat rucsacul si a iesit pe usa. Era pentru totdeauna. A sunat-o din nou mai tarziu sa ii spuna ca revine in scurt timp, insa a ales drumul padurii.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Era singurul copil al familiei si se nascuse cu o problema de sanatate. A trecut prin multe operatii iar ca sa il ajute, tatal lui muncea in Germania.

Se pare ca un anturaj ciudat l-ar fi atras pe adolescent in ultima perioada.

O alta ipoteza socanta, neconfirmata inca, ia in calcul un joc sinistru de pe internet.

O multime de tineri din mai multe tari au cazut prada jocului de groaza ce ar circula pe retelele de socializare. Regulile sunt socante, demne de filme terifiante si au un deznodamant tragic: 50 de zile adolescentul jucator are un stapan care il obliga sa respecte misiuni infioratoare.

„Se verifica care sunt conditiile care au dus la decesul persoanei. Sa se stabileasca daca a fost vorba despre un act suicidal sau daca a fost vorba de comiterea vreunei infractiuni”, a declarat Carmina Reit- procuror Parc Judecatoriei Brasov.

Tanarului ii vor fi recoltate si probe toxicologice pentru ca anchetatorii sa poata face lumina in acest caz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI