Close sidebar
Close sidebar

Un tanar de etnie roma din Arad a gasit un portofel cu 1.200 de euro in el. Incredibil ce i-a cerut proprietarului

Un barbat de etnie roma a predat, luni, la Politie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gasit in Piata Catedralei din centrul municipiului Arad.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta a gasit, luni, in Piata Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul in care se aflau actele de indentitate ale proprietarului si o importanta suma de bani: 650 de euro si 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.

El a dus imediat portofelul la Politia Locala Arad, care a inceput sa-l caute pe proprietar.
Barbatul care a gasit banii, C.B., a declarat ca a gasit portmoneul pe jos, in piata, l-a deschis si l-a dus imediat la sediul Politiei Locale Arad din zona.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Sosit de indata la sediul Politiei Locale Arad pentru a-si recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un barbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine sa cred, nu-mi vine sa cred“.
El le-a povestit politistilor ca banii si documentele i-au alunecat din buzunar in timp ce pleca la cumparaturi.

Barbatul le-a promis politistilor locali ca va dona o suma de bani copiilor institutionalizati, asa cum a fost dorinta celui care i-a gasit portmoneul.

Sursa: gorj-domino

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI