Potrivit politistilor, citati de News.ro, un barbat in varsta de 20 de ani din Tulcea conducea un autoturism pe DJ 222, iar la un moment dat, in apropierea localitatii Agighiol, a lovit trei biciclisti, cetateni britanici, cu varste cuprinse intre 56 si 60 de ani.

La fata locului au sosit ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta, dar si pompieri de la detasamentul Tulcea, precum si un elicopter SMURD, transmite Ziua de Constanta.

Unul dintre turistii britanici a fost gasit in stop cardio-respirator, iar medicii au incercat sa il resusciteze, insa fara rezultat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ceilalti doi turisti, raniti, au fost transportati la spital in Galati si Tulcea.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea, unul dintre raniti are un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic si traumatism la maini si a fost preluat de elicopter si transportat la Galati.

Cel de-al doilea ranit, care are un traumatism cranian, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Tulcea, fiind constient.

Deocamdata nu se stiu circumstantele in care soferul BMW-ului a intrat in grupul de biciclisti, insa Politia Rutiera Tulcea efectueaza cercetari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si